ქართული და უცხოური კერძების მომზადება (სახელმწიფო სასერტიფიკატო)
ქართული და უცხოური კერძების მომზადება (სახელმწიფო სასერტიფიკატო)
ხანგრძლივობა 5 თვე
სერტიფიკატი
პროგრამის მიზანია: პროფესიული მომზადების პროგრამა – „ქართული და უცხოური კერძების მომზადება“-ს მიზანია მოამზადოს პირი, რომელიც შეძლებს საქონლის, ხბოს ხორცის და სუბპროდუქტებისაგან კერძების, მათ შორის წვნიანი კერძების მომზადებას, ღორის ხორცისა და სუბპროდუქტებისაგან კერძების მომზადებას, ფრინველის ხორცისა და სუბპროდუქტებისაგან კერძების, მათ შორის წვნიანი კერძების მომზადებას. ბოსტნეულისა და ბაღჩეულისაგან წვნიანი კერძების მომზადებას, სხვადასხვა ქვეყნის სამზარეულოების გავრცელებული (ძირითადი კერძების) წვნიანი კერძების , სალათების, გარნირების მომზადებას,გრილის დანადგარების შერჩევას და სხვადასხვა კვების პროდუქტის მომზადებას გრილზე (ფრინველისა და საქონლის ხორცი, ზღვის პროდუქტი,ბოსტნეული, ხილი).